Friday, July 19

“Për kë je aty moj Kiara”/ Ermiona-Efit: Ke sjellje fodulle!

Si duken banorët në sytë e opinionistëve dhe ish-banorëve nga dita e parë deri më tani.

 

Arbër: Kristi ka qenë më i qëndurshëm, Luizi më i luhatur.

 

Ermiona: Luizi më i qëndrueshëm, të gjithë të tjerët të luhatur.

 

Beati: Kristi dhe Dea më të luhatur, Luizi i qëndrushëm.

 

Valbona: Kristi dhe Dea më duken pak të luhatur. Ndërsa Luizi të njëjtën lojë ka mbajtur që nga dita e parë.

 

Ermiona: Ish-banorët ashtu si janë futur, ashtu do dalin. Ata i dinë tashmë strategjitë, falso më duken. Unë nuk i llogaris fare ato. Po të njëjtat gjëra. Ato vetëm qajnë, i japin këtij populli vetëm mërzi. Kiara nuk e di se çfarë bën aty brenda. Është për Luizin apo për veten? Për kë je aty moj Kiara? Se ti dhe Efi i keni dhënë shqetësim Luizit.

 

Efi: Mua më intereson shqetësimi im njëherë.

 

Ermiona: Ai ka 5 muaj aty brenda. Të ishe ti mikeshë, nuk do ishe fare brenda. Vetëm filma po bëni aty brenda. Jepni diçka të vërtetë se e keni lodhur këtë publik. Bëni humor aty. Më lër të flas Efi.

 

Efi: Ti vetëm po bërtet.

 

Ermiona: Ke sjellje fodulle komplet.

 

Efi: Ti e thua këtë gjë?

 

Ermiona: Unë e them. Ti nuk je Luizi. Je futur për protagonizëm aty.