Monday, February 26

Tag: ermiona lekbello

“Për kë je aty moj Kiara”/ Ermiona-Efit: Ke sjellje fodulle!
Big Brother VIP

“Për kë je aty moj Kiara”/ Ermiona-Efit: Ke sjellje fodulle!

Si duken banorët në sytë e opinionistëve dhe ish-banorëve nga dita e parë deri më tani.   Arbër: Kristi ka qenë më i qëndurshëm, Luizi më i luhatur.   Ermiona: Luizi më i qëndrueshëm, të gjithë të tjerët të luhatur.   Beati: Kristi dhe Dea më të luhatur, Luizi i qëndrushëm.   Valbona: Kristi dhe Dea më duken pak të luhatur. Ndërsa Luizi të njëjtën lojë ka mbajtur që nga dita e parë.   Ermiona: Ish-banorët ashtu si janë futur, ashtu do dalin. Ata i dinë tashmë strategjitë, falso më duken. Unë nuk i llogaris fare ato. Po të njëjtat gjëra. Ato vetëm qajnë, i japin këtij populli vetëm mërzi. Kiara nuk e di se çfarë bën aty brenda. Është për Luizin apo për veten? Për kë je aty moj Kiara? Se ti dhe Efi i keni dhënë shqetësim Luizit.  ...