Saturday, July 13

Efi kërkon të dalë nga shtëpia? “Kam kaq ditë pa ngrënë, më…”

Pas debateteve dhe situatave në shtëpi Efi mbrëmjen e djeshme duket se ka kërkuar të lërë shtëpinë e Big Brother. Ndërsa ka qenë duke folur me Kiarën, ajo është shprehur se nuk di se çfarë qëndrimi të mbajë në lidhje me çifti.

Kiara: E di që e ke stakuar trurin, por…

Efi: Po jo se s’ka shkatërroj veten unë! Jam bo gjys robi, kam ditë pa ngrënë, më vjen të vjellë, më ka kap ankthi…e për ça? Se si të dukem unë jashtë? Rri afër me të, “rrin afër se ai ka popullaritet”, i rri larg, s’rri dot se unë kam qejf të rri me ju, kupton? Janë 2 gjëra, ore thoja çfarë pozicionimi të marr unë? Është e lodhshme…

 

Kiara: Mua më erdhi keq që pajtimi ynë nuk u konsiderua si pajtim, por si shtirje…