Tuesday, June 18

“E mban mend si më tallnit, më thonit provincial”/ Luizi nuk harron gjë, sulmon Ronaldon: Nuk e çanit b*thën

Duket se hyrjet e reja kanë ndryshuar dinamikat brenda shtëpisë së BBV, teksa Luizi nuk ka kursyer asnjë nga banorët e rikthyer, përveç Kiarës.

Në një bisedë që ishte duke bërë me Ronaldon në oborr, Luizi u ka kujtuar banorëve kur e gjithë shtëpia e bullizonte dhe e qunain provincial.

“A e mbani mend qe më ke bullizuar, gjithë shtëpia në fillim talleshit me mua. Më thoshit provincial. Më linit mënjan, unë qaja aty vetëm dhe ju nuk e çanit bythën.”- tha Luizi drejutuar Ronaldos.