Monday, May 27

“Ti ke ardhur e korruptuar komplet moj”/ Kristi nuk përmbahet më ndaj Kiarës

Arroganca e Kiarës ka shtangur të gjithë banorët e shtëpisë së BBV, teksa disa prej tyre nuk kanë ngurruar t’ja plasin të vërtetën në fytyrë.

Në një debat që ka patur me Kristin, Kiara e indinjuar është shprehur se të gjithë janë duke përfituar nga mirësia dhe edukata e saj.

Teksa nuk ka ngurruar dhe Kristi, i cili e ka konsideruar futjen e saj si të korruptuar.

 

Pjesë nga biseda:

 

Kiara: Pse përfitoni nga mirësia ime, nga edukata ime, nga të gjitha gjërat e mia të mira.

Kristi: Mirësia jote?

 

Kiara: Po

 

Kristi: Ti ke ardhur e korruptuar komplet moj