Saturday, July 13

Fituesi i BBVip Kanada vjen në Shqipëri, së shpejti në Top Channel ?

Kevin Jacobs është fituesi i Big Brother Vip Canada, i cili së fundmi po përmendet shumë në Shqipëri.

Kjo për shkak se Luizi zbuloi se e kishte huazuar nga ai strategjinë për të futur në nominim veten me Kristin dhe Armaldon.

Këtë gjë e ka marrë vesh edhe vetë Jacobs që në rrjetet e tij sociale po mbështet hapur Luizin.

Në një postim të fundit të bërë në TikTok, Jacobs njofton se po vjen në Shqipëri dhe së shpejti do ta shohim në Top Channel.

Por nuk dihet nëse është e vërtetë pasi video nuk është e llogarisë së tij zyrtare në TikTok