Saturday, July 13

“Po doli Kiara ai…”, çfarë mendon Olta se do të bëj Luizi!

“Big Brother Vip Albania” është spektakli më i ndjekur në Shqipëri, ku banorët transmetojnë shumë emocione të forta teksa rrëfejnë historitë e tyre apo edhe gjatë përditshmërisë, konflikteve dhe raporteve me njëri-tjetrin. Ai është një show televiziv që zhvillohet tërësisht brenda kufijve të një shtëpie, krijuar posaçërisht për personat e famshëm që bëhen pjesë të këtij programi, duke u cilësuar me titullin banorë.

 

 

Ngjarjet e krijuara në shtëpinë e Big Brother Vip Albania janë në qendër të vëmendjes. Dhe padyshim që këto ngjarje janë fuqizuar edhe nga banorët e rinj, të cilët janë futur gjatë javëve të fundit në shtëpinë më të famshme në Shqipëri. Ndërkohë, pas një nominimi të fortë me Luizin dhe Kristin, ishte Armaldo ai që la shtëpinë e “BBV” këtë të shtunë. Por kush do dalë këtë të shtunë mes Oltës dhe Kiarës?! Dhe si do e përjetojë Luizi nëse del Kiara?!

 

Ai ka për të qenë brilant kur të dali Kiara. Çfarë ka për të bërë ai. Lidhja i merr shumë energji. Po doli Kiara ai do të jetë flakë fare. Nuk ka për ta vuajtur fare. Vetëm dy ditë e para. Ai do kuptojë magjinë që të jep liria në këtë lojë.