Wednesday, April 17

Bileta e kthimit fut në “sherr” Luizin me Kiarën: Do bësh si them unë, nuk ta lë…

Luizi dhe Kiara po diskutojnë të gjitha mundësitë dhe e shohin moderatoren të rrezikuar përballë Oltës.

 

 

Të shtunën Olta dhe Kiara përballen kokë më kokë se kush do të largohet nga shtëpia më e famshme në Shqipëri.

 

 

Në një bisedë që çifti bënte në oborr, Luizi shprehet se biletën e Kiarës do ta mbajë ai.

 

Luizi: E kam një lloj shprese, te njerëzit dhe te bileta e kthimit. Që do ta hap unë, prej shtëpisë..

 

Kiara: Biletën do e marr me vete unë

 

 

Luizi: Jo

 

Kiara: Si jo? Do ta marr mo..

 

Luizi: Jo, do e hap unë.

 

Kiara: Edhe nëse e kam do e kesh surprizë kur të vij

 

Luizi: Jo nuk dua ashtu surprizash unë. Do e mbaj unë.

 

Kiara: Unë dua ta marr me vete..

 

Luizi: Jo dhe jo. Do e mbaj dhe do e hap unë