Monday, May 27

Pasi i doli pija, Olta i kërkon falje publikut: Në formate të tilla nuk lejohet, por për Zotin unë…

Pas një nate e dehur dhe me një fjalor të shthurur, Olta u zgjua ditën e sotme dhe i ka kërkuar falje të gjithë publikut.

 

 

Sapo është ngitur nga suita Olta ka kërkuar ndjesë në rast se kishte bërë ndonjë veprim të tepër, në të kundërt, ajo e tërheq ndjesën e saj.

 

 

“Publik i dashur me gjithë sinqeritetin, dje ishte nata e parë që unë u deha në Big Brother. Ju kërkoj shumë ndjesë nëse kam bërë ndonjë gabim edhe pse nuk besoj. Në një format të tillë televiziv, nuk lejohet por për Zotin më falni dhe ju kërkoj ndjesë po nuk e dija që 3 pijë do më bënin tapë.”- tha Olta