Tuesday, June 25

Olta-Kiarës: Luizi ty të do shumë, por ti nuk e do atë.

Kiara dhe Olta kanë biseduar mbrëmjen e djeshme pas prime-it që i nxorri në nominim kokë më kokë me njëra-tjetrën.

 

 

Edhe pse njëra prej tyre do të lërë shtëpinë e BBVip të shtunën, kjo nuk ka ndikuar për keq të dyshja që vazhdojnë të bëjnë shaka me njëra-tjetrën.

 

 

Olta pas festës në praninë e PM dhe Dagz ishte e dehur dhe i thotë Kiarës: Unë mendoj që ai djalë ty të do shumë (për Luizin)

 

Kiara: E di që më do

 

Olta: Po je ti që nuk e do

 

 

Kiara: Edhe unë e dua shumë