Saturday, July 13

Përplasja virtuale Nita dhe Bledi, analisti Milaim Zeka: Ai është dashuru…

Të ftuar në rubrikën “Në trotuar” në E Diel, analisti Milaim Zeka ka komentuar përplasjen virtuale që vijon të nodhë edhe pas përfundimit të BBV2 mes gazetarit Bledi Mane dhe këngëtares Nita Latifi.

Zeka tha se ajo që u kuptua ishte se Bledi Mane u dashura me Nitën.

Milaim Zeka: Njerëzit zakonisht bien në dashuri me njerëz me humor, por ai u dashuru me Nitën.