Tuesday, May 21

Stresi bën deklaratën e fortë për Zhaklin Lekatarin!

Ky edicion i “BBV2” do të mbahet mend nga të gjithë shqiptarët. Me të vërtetë ishte edicioni i dytë por protagonistët e këtij viti i kanë mbajtur të gozhuar para ekranit. Jo vetëm banorët, por edhe opinionistët e këtij programi janë po aq të përfolur.

Një ndër opinionistet që ka spikatur më shumë në të gjitha edicionet e Big Brother është Zhaklin Lekatari. E së fundmi Stresi i ftuar në “E Diell’ ka bërë disa deklarata të forta për të, ku një ndër to ishte se nuk do të martohej kurrë me Zhaklinën.

Që nuk do martohesha kurrë do ishte me Zhaklin Lekatarin…

Ditën e djeshme Krist Aliaj ishte i ftuar në rubrikën “Dielli apo Hëna” tek “E Diell” dhe ka zbuluar shumë të reja rreth jetës së tij pas “BBV2”, marrëdhëniet me ish-banorët etj. Gjatë një loje, ku Kristi duhet të fitonte pikë duhet të bënte një deklaratë se opinionistja e “BBV2” Zhaklin Lekatari reagonte në mbrojtje të tij për shkak se i ka mbetur fiksim puthja me të. Duke i kërkuar falje paraprakisht dhe duke cituar se i duhet pikë për lojën, Kristi e ka pranuar këtë.