Saturday, July 13

Kiara sqaron raportin me Dea Mishel: “Gënjeshtare, por jo e shtirur!”

“Big Brother Vip Albania” është spektakli më i ndjekur në Shqipëri, ku banorët transmetojnë shumë emocione të forta teksa rrëfejnë historitë e tyre apo edhe gjatë përditshmërisë, konflikteve dhe raporteve me njëri-tjetrin. Ai është një show televiziv që zhvillohet tërësisht brenda kufijve të një shtëpie, krijuar posaçërisht për personat e famshëm që bëhen pjesë të këtij programi, duke u cilësuar me titullin banorë.

Ajo është shtëpia më e famshme në Shqipëri dhe padyshim që ngjarjet e krijuara në shtëpinë e Big Brother Vip Albania janë në qendër të vëmendjes. Dhe padyshim që këto ngjarje janë fuqizuar edhe nga banorët e rinj, 6 banorë të ndryshëm, të fortë, gazmorë dhe shumë dinamikë, që i ‘kanë tundur themelet’ e shtëpisë. Ndërkohë, nisur nga një provë e Vëllait të Madh, Dea Mishel dhe Kiara duhet të qëndrojnë bashkë me një bluzë gjatë këtyre ditëve. E teksa vajzat e morën shumë mirë faktin që janë në një grup, Kiara Tito sqaron qëndrimin e saj lidhur me raportin me Dean.

Kam thënë gënjeshtare, jo e shtirur. Gënjeve për lojën. E shtirur është më ofenduese se gënjeshtare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *