Tuesday, June 25

“Qetsori është burrë”/ Olta ia “plas” në fytyrë Luizit: Ti je shumë…

Luizi, Kiara, Dea dhe Olta folën për Qetsorin dhe për lojën e tij deri më tani në shtëpi.

Olta tha se ndryshe nga Luizi që është shumë emocional, Qetsori është shumë burrë dhe se këtë karakter ai e ka edhe jashtë Big Brotherit.

Luizi u shpreh se publiku është lodhur nga këto fytyra, nga Qetsori, Fotini dhe nga çdo njeri tjetër që ka qenë një herë pjesë e këtij formati, ndaj nuk kanë të njëjtin interes se të tjerët.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *