Tuesday, June 25

Efi flet për herë të parë pas debatit për Kiarën: Nuk jam mërzitur me të, Big Brother-in dua ta fitojë…

Prime i kaluar duket se krisi paska miqësinë e Kiraës dhe Efit pasi produksioni i shfaqi një video ku kjo e fundit i jepte të drejtë Luizit për situatën e krijuar ta lavamani.

Gjatë gjithë javës, Kiara është shprehur vazhdimisht se personi që e mërziti më shumë në atë përmbledhje ishte pikërisht Efi për shkak të miqësisë që vajzat krijuan në shtëpinë e Big Brother Vip.

Por Efi është shprehur se nuk i mban mëri çiftit duke shprehur edhe njëherë mbështetjen e saj për ta.

 

“Nuk jam e mërzitur me ta, edhe pse ata mund të jenë mërzitur me mua. Unë dua që të dy të shkojnë deri në finale, por kuptohet besoj se Luizi dua ta fitojë Big Brother”, tha Efi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *