Sunday, April 14

Luizi diskuton me Kristin: Po flini gjumë

Luiz Ejlli ka diskutuar me Krist Aliajn dhe Qetsor Ferrunajn sa i takon finales. Luizi u shpreh se qetësia e tyre është e frikshme, pasi ata të gjithë kanë sigurinë që do të jenë në finale.

Kristi tha se nuk do ndryshonte asgjë nëse do krijonin debate të kota në këtë pikë të lojës.

Por Luizi tha se nuk do të ishte e nevojshme të krijonin debate, por thjesht të jepnin argumente se për çfarë arsye mendojnë se do të jenë finalistë.