Saturday, July 13

“Servil i Luizit”/ Qetsori shpërthen ndaj Kristit: Nuk vlen si lojtar

Qetsor Ferrunaj dhe Krist Aliaj kanë pasur debate të ashpra në shtëpinë e “Big Brother VIP”.

Gjatë diskutimeve, Kristi i është drejtuar Qetsorit me një sërë akuzash duke e cilësuar si një lojtar pa identitet që nuk ka luajtur aspak brenda shtëpisë.

Gjatë debatit madje, Kristi i tha Qetsori se i është servilur edhe Luizit.

 

Kristi tha se ai ka kopjuar gjatë gjithë kohës personazhe të tjerë brenda shtëpisë njëherë ka bërë si Olta Gixhari dhe njëherë si Armaldo Kllogjerit.

 

Sipas Kristit, Qetsori është një familjar dhe gatuan shumë mirë, por nuk vlen si lojtar.