Wednesday, April 17

Luizi “kërkon hapsirën e tij”, i ktheht “keq” Kiarës: Mos u bëj e bezdisshme tani, na lërë rehat…

Luizi dhe Kiara kanë shijuar ditën e sotme rrezet e diellit nën shoqërinë e njëri-tjetrit, teksa nuk i kanë kursyer as puthjet, as përqafimet, por edhe batutat.

Teksa ishin ulur pranë, Kiara i kërkonte Luizit ta puthte vazhdimisht, ndërkohë që në këtë situatë nuk ka munguar dhe shakaja e Luizit.

Ai i ka përmendur të dashurës së tij batutën që u bë virale, gjatë kohës kur Kiara e refuzonte.

 

“O mrekulli! Mos u bëj e bezdisshme tani, na lërë rehat tani. “- tha Luizi.

 

Ndërkohë ai ka vijuar më tej duke shprehur se e kishte ëndërruar shumë këtë moment.