Friday, July 19

Strategjia e Efit në “BBV”?! ‘Të bëjë viktimën…’

“Big Brother Vip Albania” është spektakli më i ndjekur në Shqipëri, ku banorët transmetojnë shumë emocione të forta teksa rrëfejnë historitë e tyre apo edhe gjatë përditshmërisë, konflikteve dhe raporteve me njëri-tjetrin. Ai është një show televiziv që zhvillohet tërësisht brenda kufijve të një shtëpie, krijuar posaçërisht për personat e famshëm që bëhen pjesë të këtij programi, duke u cilësuar me titullin banorë.

Ngjarjet e krijuara në shtëpinë e Big Brother Vip Albania janë në qendër të vëmendjes. Kujtojmë, se nga nominimi i fundit u eleminua Kejsi. Ndërkohë, Luizi komenton srategjinë e Efit në “BBV” dhe mendon se ajo po bën viktimën.

Efi po bën viktimën që të ketë vëmendjen e publikut!