Tuesday, May 21

“Si t’ia bëj Efit?”/ Qetsori kërkon ndihmë: Si ta nxjerr nga loja?

Mëngjesin e sotëm Qetsor Ferrunaj ka shprehur ‘frikë’ nga Efi Dhedhes dhe si pasojë kërkoi mendim Luiz Ejllit, Elvis Pupës dhe Kiara Titos, se çfarë të bëjë për ta nxjerrë atë nga loja.

Luizi i tha Qetsorit të mos e vrasë shumë mendjen, pasi ai do shkojë në finale. Ky i fundit tha se i kishte thënë Nita Latifit që ta mbante pranë Efin, siç bëri me Fotininë, pasi sipas Qetsorit nëse Nita të merr në patronazh, të terezit.

Luizi i tha Qetsorit se ai nuk ka përse e llogarit Efin. Sipas tij, Luizi bën gabim që e nënvlerëson Efin, duke thënë të mos e llogarisë. Sipas Luizit, nuk është nënvlerësim, por mendim, sepse atij nuk ka çfarë i bën Efi.

Teksa po flisnin për fianlistës, Luizi tha se ai Dean e do jashtë shtëpisë, ndërsa për Kristin tha se si me të, si pa të në finale është njësoj.