Friday, July 19

“Maestro vdes për dru, ashtu e do ai”/ A po ‘kërcënon’ Olta? Po e lute ia bëre vetes…

Në një bisedë të zhvilluar paraditen e sotme mes Oltës dhe Qetsorit duket se tonet nuk kanë qenë aspak të qeta.

Kjo jo sepse po ziheshin me njëri-tjetrin, por sepse po komentonin Maestron.

Në video dëgjohet Olta duke i treguar Qetsorit se Maestro do dru që të vij, ndryshe më të mira ai nuk afrohet.

Edhe pse biseda nuk dëgjohet e gjithë dhe nuk merret i gjithë konteksti, gjithsesi tonaliteti i Oltës nuk është aspak miqësor.

“Me Maestron? Ai do dru, ashtu e do ai, ai vdes për dru.  Atë po e lute ia bërë vetes, ai do dru.”– thotë Olta.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *