Wednesday, April 17

“Do dalësh me bisht ndër shalë”/ Luizi nuk pushon së foluri për Bledin

Arsyeja e Bledi Manes për të dalë nga shtëpia e “Big Brother VIP”, u komentua gjerësisht nga Luiz Ejlli, i cili tha se ai vetë i binte gjoksit me duar, duke thënë që ka bërë burg, ndërsa tani ndihet i ofenduar.

Luizi tha se Bledi doli si burrë nga shtëpia dhe u rikthye si legen dhe se do dalë me “bisht ndër shalë”. Ai tha se për aq kohë sa Bledi mburret që ka qenë në burg, nuk kap se të mërzitet kur dikush ia përmend faktin që ka qenë në burg.

Ky i fundit shtoi se Bledi doli si burrë nga shtëpi dhe se pas daljes së tij, sa herë e përmendte në shtëpi, thonte që Bledi u tregua burrë.

Luizi shtoi se Bledi ia ka shpifur me rikthimin e tij. Kiara, Efi dhe Kristi i thanë Luizit se ai po flet shumë shëmtuar dhe se nuk ka përse bën të tilla komente për dikë.