Saturday, July 13

Bledi vijon me ruajtjen e misionit, bisedon me Nitën: Do flas vetëm me ty

Bledi Mane bisedoi me Nita Latifi për “gjendjen” e tij emocionale, por pa ia thënë misionin që iu caktua nga Vëllai i Madh.

Gazetari i njohur i tha Nitës që është shumë e rëndë kur dikush të përmend diçka që të lëndon. Kjo e fundit tha se e kupton më së miri, pasi Luizi ia ka përmendur asaj sëmundjen.

Bledi i tha Nitën që të ai do komunikoi vetëm me të këto ditë dhe i kërkoi tu thotë banorëve që ai do largohet të martën dhe të mos diskutojnë kot.

Pavarësisht çdo gjëje tha ai, atë e kanë imituar edhe për mënyrën se si ecën dhe se kjo sipas tij, është e tepërt.