Monday, May 27

Instagrami i Luiz Ejllit, për herë të parë një reagim zyrtar nga Top Channel!

Top Channel ka bërë një reagim zyrtar për herë të parë lidhur me të drejtat e Instagramit të Luizit pavarësisht se ç’është folur lartë e poshtë në rrjete sociale.

“Top Channel me përgjegjësinë më të madhe informon publikun që çdo supozim dhe spekulim mbi marrëdhëniet e kompanisë me konkurrentët e Big Brother ka qenë dhe është në kuadër të interesave të përbashkëta.

Top Channel nuk ka asnjë detyrim ligjor ndaj palëve të treat për të shpjeguar se cilat janë përgjegjësitë dhe përfitimet e kontratave që ky television ka me subjektet me të cilat ndërvepron.

 

Në subjektin tonë nuk është kërkuar kurrë një shpejgim public zyrtar për të cilësuar keqkkuptimet dhe keqpërdorjen e kësaj logoje në skenare larg realitetit, duke hedhur kështu baltë mbi produksionin e Big Brother e duke konfuzuar publikun e gjerë për çështje që nuk i takojnë.

Megjithatë, Top Channel ndjen detyrim moral ndaj publikut të tij për të qartësuar disa çështje.

 

Produksioni i Big Brother dhe skuadra e tij ligjore janë të angazhuar që prej nisjes së tranmetimit të BBV2 që të krijojnë marrëdhënie të shëndosha kontraktuale me çdokënd që përfshiehet në këtë produksion.

 

Në skuadër dhe konkurrentët shprehin hapur midis palësh të njdrejtat dhe detyrimet që kanë ndaj njëri-tjetrin dhe firmosin me vetëdije të angazhohen në këtë marrëdhënie.

Top Channel ka detyrim moral dhe ligjor të respektojë dëshirat he qëllimet që secili personazh që bëhet pjesë e shtëpisë ka. Top Channel ka vlerësuar që angazhimi për të ruajtur imazhin e Luiz Ejllit nis dhe përfundon me miratimin e tij, megjatë për shkak të rrethanave familjare kjo nuk është bërë e mundur.

 

Top Channel ka vlerësuar që paragjykimi dhe përbaljta publike nët cëilën u përfshi, veçse për të ruajtur personin që e ka besuar këtë institucion, i tejkaloi rrethanat e nevojshme dhe u tërhoq nga kjo iniciativë duke pritur kështu që palët të zgjidhin çështjen me daljen e Luizit,” shkruan Top Channel.