Sunday, July 21

Firmosi brenda shtëpisë së Big Brother, ZBULOHET çfarë përmbante kontrata e nënshkruar nga Luiz Ejlli

“Lufta” për autorsinë e Instagramit të Luiz Ejllit dhe përbaltja kolektive në rrjetet sociale kundër produksionit dhe Top Channel është sqaruar ditën e sotme në Fun Club.

Sot është pranuar hapur se brenda shtëpisë Luiz Ejlli ka firmosur një kontratë lidhur me menaxhimin e rrjeteve të tij sociale dhe përdorimin e imazhit.

Nga ana tjetër është njoftuar se nëpërmjet mirëkuptimit, një lloj bashkëpunimi është kërkuar edhe nga Jurgena për menaxhimin e instagrmait të këngëtarit, teksa kjo e fundit nuk ka pranuar.

 

“Luizi kur ka qenë brenda përvec të drejtave që i ka kaluar Top Channel për imazhin e tij, ai ka firmosur dhe një kontratë tjetër ku është kontratë menaxhimi. Që do të thotë të gjitha rrjetet sociale ia lë në menaxhim Top Channel. Top Channel ka kërkuar që të gjitha rrjetet sociale të jenë në pronësi të Luizit. Ndërkoë që është kërkuar një lloj mirëkuptimi edhe me Jurgenë për ta menaxhuar.”- tha ditën e sotme në studion e Fun Club.