“E bëri qimen tra”/ Efi bisedon me Nitën dhe Keisin për Bledin

“E bëri qimen tra”/ Efi bisedon me Nitën dhe Keisin për Bledin

Gjatë mbrëmjes së djeshme, Efi ka biseduar me Nitën dhe Keisin për lojën e Bledit brenda shtëpisë.

Ajo ka thënë se ai ekzagjeron çdo situatë dhe se shpesh inatin e shpreh në mënyrën më të keqe duke ofenduar, e më pas pendohet dhe kërkon falje.

Shiko SHQIP IPTV

Efi shtoi se ai ruan respekt për të pasi ka njohje familjare, por ai është një banor që bullizon gjatë gjithë kohës.

Big Brother VIP