Saturday, July 13

U nda nga e dashura për shkak të ngjarjeve brenda BBVIP? Lorenci tregon çfarë ndodhi pas daljes

Lorenca Hasrama krijoi shumë inamika gjatë kohës që ishte brenda shtëpisë së “Big Brother VIP”.

I ftuar në Shqipëria LIVE, ai ka sqaruar dhe lajmet që kanë qarkulluar për një lidhje që ai ka pasur jashtë. Ai tha se ëhstë ende i lidhur, edhe pse ka pasur disa debate për shkak të ngjarjeve që kanë ndodhur brenda BBVIP.

Ai shtoi po ashtu se sjellja e historisë me Keisin ishte një gabim i tij.

Lorenca Hasrama krijoi shumë inamika gjatë kohës që ishte brenda shtëpisë së “Big Brother VIP”.

I ftuar në Shqipëria LIVE, ai ka sqaruar dhe lajmet që kanë qarkulluar për një lidhje që ai ka pasur jashtë. Ai tha se ëhstë ende i lidhur, edhe pse ka pasur disa debate për shkak të ngjarjeve që kanë ndodhur brenda BBVIP.

Ai shtoi po ashtu se sjellja e historisë me Keisin ishte një gabim i tij.