Friday, July 19

Kush janë pretendentë për fitore? Efi bisedon me Luizin dhe Kiarën

Efi, Kiara dhe Luizi po bënin një parashkim, se cilët banorë mendojnë ata se do shkojnë në finale.

 

Luizi herë me shaka dhe herë me seriozitet, ka thënë se ai nuk do jetë fitues. Efi i tha atij, se në këtë pikë të lojës, me kaq banorë sa janë, ai duhet ta ketë një panoramë të përgjithshme se kush do shkojë në finale.

 

Luizi u shpreh se ai emrat i ka, por nuk ka dëshirë t’i thotë, pasi kjo gjë do ndikonte për mirë në sy të publikut.

 

Efi nga ana tjetër tha se ajo e sheh veten në finale dhe bashkë me të ka dëshirë të jenë Luizi, Nita dhe Kristi.