Debat i ashpër mes Bledit dhe Kristit: Ke eksperienca me të dyja gjinitë?

Debat i ashpër mes Bledit dhe Kristit: Ke eksperienca me të dyja gjinitë?

Një seri debatesh ka pasur mes Krist Aliajt dhe Bledi Manes. Ka qenë gazetari i njohur që e ka quajtur Kristin një djalë dembel që s’ka punuar asnjëherë në jetë.

Kristi e ironizoi duke thënë se me këto ritme ofendimesh,  nesër Bledi do thojë që ai është transgjinorë.

Shiko SHQIP IPTV

Teksa diskutonin mes gjithë banorëve për situatat dhe debatet mes tyre Bledi u shpreh se Kristi flet ato që i ndjenë subkoshienca e tij, pasi ai kurrë nuk e quajti transgjinorë.

Ronaldo ka ndërhyrë për të ballafaquar dyshen, pas asaj që Bledi shprehu dhe iu drejtua këtij të fundit duke i thënë të mos të flasë me nënkuptime të tilla.

Kristi e ka quajtur Bledin hajdut xhepash, që nuk ka burrëri për të çuar deri në fund një bisedë.

Ai shtoi se është i sigurt për seksualitetin që ka, por është Bledi po e përdor atë gjë për të sulmuar.

Big Brother VIP