Tuesday, May 21

Luizi dhe Kiara kryejn mardhënie Seksuale (VIDEO)

Mbrëmjen e prime në shtëpinë e “Big Brother VIP” u rikthyen katër banorë, Efi, Kiara, Ronaldo dhe Bledi.

Rikthimin e tyre e kanë komentuar edhe opinionistët, por ajo që mori vëmendje në lidhje me rikthimin e Kiarës ishte deklarata e Zhaklinës.

Zhaklina tha se pret më shumë nga Kiara në këtë rikthim dhe sipas saj banorja tani duhet të vërtetojë që është gruaja e Luizit.

Këtë mbrëmje teksa Luizi dhe Kiara po kalonin momente të bukura në shtrat, Tiktokerave nuk i shpëtoj një detaj i vogël por me përmasa të mëdhaja.