Friday, July 19

Fitoi lojën e sekreteve, por çfarë avantazhi i dha Vëllai i Madh Gertit? (VIDEO)

Para disa ditësh në shtëpinë më të famshme në Shqipëri banorët treguan me radhë në dhomën e rrëfimit një sekret të tyre. Më pas, ata lexuan këto sekrete dhe do të mundoheshin që të gjenin se kujt i përkisnin.

Banori që do të gjente më shumë sekrete më pas do të kishte një avantazh në lojë. Dhe ishte Gerti Koxha ai që kishte gjetur më shumë sekrete se gjithë të tjerët.

Për këtë arsye Vëllai i Madh i dha atij mundësinë që të darkonte me tre nga banorët e shtëpisë së “Big Brother”.

Dhe e gjeni dot se kë zgjodhi ai? Gerti vendosi që të darkonte me Efi Dhedhes, Bledi Manen dhe Krist Aliajn.