Tuesday, June 18

Luizi rrëfen 4 sekretet brenda “Big Brother”: Njëra më ka paguar …

Në shtëpinë e Big Brother, banorët duhet të shkruanin sekretet e tyre dhe t’i lexonin përpara të gjithëve, ndërkohë që mundoheshin t’i gjenin se kujt i përkisnin.

Sekretet ishin nga më të ndryshmet, por ajo që shokoi banorët ishte “kam tentuar ti jap fund jetës”, sekret i lexuar nga Nita, të cilës iu desh pak kohë të merrte veten.

Banorët nuk e gjetën dot ndaj edhe Luizi ka rrëfyer se ai sekret i përkiste atij.

Jo vetëm këto, por këngëtari ka rrëfyer edhe tre sekrete të tjera:

1-“Kam tentu me i marr jetën vetes”

2-“Kam flirtuar me mamanë e një shoku”

3-“Jam dashuruar në Big Brother”

4-“Njëra më ka paguar udhëtimin për në Zvicër”