“Po e shkatërron, po mendon se ça po planifikoj”/ Çfarë strategjie ka thurur Luizi për Oltën? (VIDEO)

“Po e shkatërron, po mendon se ça po planifikoj”/ Çfarë strategjie ka thurur Luizi për Oltën? (VIDEO)

Kristi dhe Luizi kanë biseduar së bashku në oborr mëngjesin e sotëm.

Strategjia e Luizit këto ditë ka qenë “qetësia”.

Ai ka thënë se po i pëlqen kjo lloj loje që po bën, pasi për sa kohë ai nuk krijon situata në shtëpi, edhe banorët e tjerë nuk kanë çfarë të bëjnë.

Shiko SHQIP IPTV

Sipas tij kjo qetësi i “shkatërron” banorët, sepse janë gjithë kohën në pritje të asaj që mund të ndodhë.

Big Brother VIP