Sunday, April 14

Luizi i shqetësuar si e sheh nga jashtë, Kiara reagon përmes Instagram: Zgjohem dhe fle me ty…(FOTO)

Luizi i ka shprehur Visit shqetësimin e tij sesi Kiara po e sheh nga jashtë. Ai tregoi se e kishte planifikuar që të dilnin bashkë nga Big Brother e do i përballonin bashkë të gjitha.

“Nuk e di çfarë është duke bërë Kiara, nuk e di si më ka parë jashtë, nuk e di çfarë po lexon. E kisha llogaritur të dilnim bashkë dhe t’i përballonim të gjitha bashkë jashtë, thashethemet, presionin e njerëzve”, tha Luizi.

Luizi i shqetësuar si e sheh nga jashtë, Kiara reagon përmes
Kiara e ka postuar këtë moment në Instastory duke treguar se ajo po e ndjek 24 orë.

“Zgjohem dhe fle përballë teje. 24/24 vetëm me ty! Vazhdo përpara Luani im!”, shkruan Kiara.

Luizi i shqetësuar si e sheh nga jashtë, Kiara reagon përmes