Saturday, March 2

“I shkonte mbrapa Kiarës për të mbërrit te Luizi”/ Gerti: Tani Olta ka mbetur vetëm, s’ka ku kapet

Që prej daljes së Kiarës, duket se shtëpia më e famshme në Shqipëri ka rënë më në heshtje. Sipas Gertit, ajo që ka humbur më shumë pas daljes së Kiarës, është Olta. Kjo sepse, sipas tij aktorja përdorte Kiarën për të sulmuar Luizin, dhe tashmë s’ka me kë kapet që të bëjë lojë në BBV2.

Gerti: Personi që ka humb më shumë pas daljes së Kiarës ka qenë Olta

Dea: Pse?

Gerti: Sepse mbahej pas Kiarës, që me e sulmu Luizin, tani s’di ku me u kap. Tan kohës i shkonte mbrapa Kiarës, për me mbërrit te Luizi. Tash që është vetëm s’di ku kapet. Kiara nuk e shtyte, e ky ishte I detyrum me i shku mbrapa Kiarës. Olta ka hub shumë e më shumë.

Dea: Po ça të bënte, të dilte vetë, s’ka kuptim.

Gerti: Në përgjithësi flas, s’po them…