“Bën me Qetsorin sikur e ka shok”/ Olta për Luizin: Ai më do mua, veten dhe atë në nominim që…(Video)

“Bën me Qetsorin sikur e ka shok”/ Olta për Luizin: Ai më do mua, veten dhe atë në nominim që…(Video)

Në sfidën e “Sekreteve”, personi që gjen më shumë sekrete do të marrë një avantazh në lojë gjatë prime-t të ardhshëm.

Luizi ka shprehur dëshirën që Nita të fitojë këtë sfidë dhe të krijohet nje nominim midis tij Oltës dhe Qetsorit.

Olta u shpreh se nga ky nominim ai do që të dalë Qetsori.

Shiko SHQIP IPTV

Sipas saj Luizi është shtirur sikur e ka pasur shokë, e ndërkohë do që ta nxjerrë jashtë.

Big Brother VIP