Friday, July 19

Keisi mes lotësh i rrëfehet Luizit: Nuk kam qenë lidhur me Lorencin, nuk e di pse..

Pas rrëfimit të Lorencit më dhomën e rrëfimit se ky i fundit ka pasur një marrëdhënie me Keisin jashtë, Keisi është ndjerë e lënduar. Ndërsa Luizi po i qëndronte pranë, Keisi hodhi poshtë fjalët e Lorencit dhe u shpreh se ajo nuk ka qenë e lidhur me të.

Luizi:…me të dëmtu Lorenci

 

 

Keisi: Nuk e kam për atë

 

Luizi: Po për çfarë…demek po të del nami se ke qenë e lidhur me atë?

Kejsi: Nuk kam qenë e lidhur… por tani ti kur futesh këtu brenda… se unë do dal shumë shëmtuar.

Luizi: Po pse s’e ke menduar këtë gjë?

 

Keisi: Po nuk e kam memduar

 

Luizi: Pse s’ke ardh të më thuash mu

 

Keisi: Po ça të vija të të thoja…seriozisht e ke?

 

Luizi: Po

 

Keisi: Nuk do doja që të hapej fare si temë, nuk kam pasur dëshirë

 

Luizi: Mos u mërzit, se më shumë më është dhimt mu se ty. Nuk ia vlen me qa. Të më kishe thënë moj Keis , ti e di që të du fort.

 

Keisi: E di, po nuk kam dasht

 

Luizi: Unë jam djalë vetë, jam lojtar vetë, loz fort…e di se pse e ka thënë