“Është shumë maskilist”/ Olta dhe Qetsori për Kristin: Ka filluar flet me fjalorin e Luizit dhe..

“Është shumë maskilist”/ Olta dhe Qetsori për Kristin: Ka filluar flet me fjalorin e Luizit dhe..

Nominimi i kësaj jave është komentuar gjerësisht nga banorët që prej të martës.

Qetsori tha se Shpati mund të dalë nga shtëpia, por sipas Oltës, publiku mund ta dojë atë brenda shtëpisë, për shkak të puthjes mes tij dhe Deas.

Në fakt, banorët akoma nuk e dinë që puthja e tyre ishte improvizim dhe nuk ndodhi vërtetë. Olta shtoi se Shpati është i paraqitshëm, duke e cilësuar këtë si një tjetër pikë të fortë të tij.

Shiko SHQIP IPTV

Ajo tha se Shpati dhe Dea nuk kanë kimi fare me njëri-tjetrin, por meqenëse kanë nisur diçka, uroi që të zgjasë sa më shumë.

Nga ana tjetër, ajo tha se Kristi ka marrë “veset” e Luizit dhe ka nisur të flasë si ai. Teka po fliste me Qetsorin dhe Fotininë, Olta tha se Kristi është shumë maskilist.

 

Big Brother VIP