Kiara dhe Luizi prindër për herë të parë, zbulohet gjinia e fëmijës!

Kiara dhe Luizi prindër për herë të parë, zbulohet gjinia e fëmijës!

Sekretit të ëmbël i erdhi fundi…

Kiara dhe Luizi do të bëhen prindër për herë të parë, sipas burimeve nga revista Who.

Shiko SHQIP IPTV

Ditën e sotme është organizuar edhe “gender reveal”, një festë shumë private, ku është zbuluar gjinia e bebes. Është vajzë.

Prej javësh përflitej lajmi se dyshja do të bëhen prindër, megjithatë asnjëri prej tyre nuk kishte konfirmuar.

Big Brother VIP Lifestyle