Tuesday, June 25

Qetsori i drejtohet Armaldos dhe Kristit: Luizi ju ka përdhunuar (VIDEO)

“Strategjia” e Luizit për të dërguar në nominim Kristin dhe Armaldon është konsideruar nga Qetsori si “përdhunim” ndaj tyre. Ai e ka konsideruar Luizin si të pabesë.

Qetsori i drejtohet Armaldos dhe Kristit: Luizi ju ka përdhunuar

Kristi: Që kam kaluar kohë të mirë me të, e pranoj. Ai për mua është çun i mirë,por ka këto problemet që ma bëjnë të pamundur qëndrimin me të.

Qetsori: Skemë e pacipë. Është një lloj përdhunimi. Ai ju ka përdhunuar. Ty të ka përdhunuar dhe ty të ka përdhunuar. Kur të vij momenti unë do ja them atij.

Qetsori i drejtohet Armaldos dhe Kristit: Luizi ju ka përdhunuar

Armaldo: “I përdhunuar” është cik fjalë e madhe, ndoshta shfrytëzuar se përdhunuar ka kuptim tjetër. Nuk është momenti për ta përdorur këtu.