Saturday, July 13

Tensionet në veri, vazhdojnë protestat e serbëve

Edhe të martën po vazhdojnë protestat e nisura që nga 29 maji në tri komunat në veri të Kosovës, Zvecan, Leposaviç dhe Zubin Potok. Mëngjesin e së martës është raportuar për një numër më të vogël të protestuesve të pranishëm.

Në mesin e protestuesve janë kryesisht punëtorët e institucioneve komunale në sistemin paralel serb.