Tuesday, May 21

“Si nuk e çave menderen hiç”/ Luizi shumë i sëmurë, Kiarës as që i intereson: Ti atë punë ke çdo 2 ditë…

Ditën e djeshme Luizi ka qenë i sëmurë teksa ajo që është vënë re ka qenë mungesa e interesimit të Kiarës dhe indiferentizmi i saj.

Teksa e gjithë shtëpi ishte mbedhur në kuzhinë për të gatuar ballokumet për Ditën e Verës, Luizi i është drejtuar parteneres së tij duke i thënë që nuk ishte shqetësuar aspak për gjendjen e tij shëndetësore.

Me menefregizëm Kiara i është kthyer dhe i ka thënë: Ti atë punë ke çdo dy ditë.

Pjesë nga biseda:

Luizi: Si nuk e çau menderen hic, gjithë ditën

Olta: Më shumë jam kujdesur unë për ty

Kiara: Ti atë punë ke çdo 2 ditë, atë punë ke ti. Më dhemb koka, më dhemb koka

Olta: Më shumë afër të kam ndenjur unë që jam kundërshtare

Kiara: Nuk di unë të bëj ashtu kur sëmurën njerëzit. Mua smë vjen mami im kur jam sëmurë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *