Tuesday, June 18

Deklarata shokuese e Kristit “Ata shohin porno gay”

Sot është finalja e madhe e Big Brother VIP teksa 4 banorët janë duke u bërë gati.

Ndërkohë që një ditë më parë të mbedhur të 4 finalistët së bashku në tavolinën e kuzhinës ata kanë qenë duke bërë biseda të zakonshme.

Në rrjet është duke qarkulluar një video ku Efi pyet Kristin se çfarë shikon kur futet në internet ndërkohë që Krist Aliaj flet për vendet konservatore dhe çfarë ata shohin.

Pjesë nga biseda:

Efi: Ça shikon Kristi kur futet në Internet?

Kristi:  Vendet konservative kishin të gjithë homo, gay, porno,të gjithë homo porno, gay porno. Vendet konservative dhe këto arabe…