Friday, July 19

Donaldi i zbulon emrin Luizit: Sot atë e ke mbështetëse të flaktë jashtë

Finalistët e Big Brother darkuan mbremjen e djeshme me dyshen finaliste të sezonit të parë. Ilir Shaqiri dhe Donald Veshaj shoqëruan banorët në një darkë ndryshe ku nuk munguan bisedat e shumta.

Në një nga momentet, Luizi është shprehur se banorët janë mbajtur me gjithë të mirat, nuk kanë pasur as qira për të paguar e as kanë paguar për të ngrënë.

Po ashtu Donaldi i përmendi Luizit dhe opinionisten e vitit të kaluar, ku sipas këngëtarit ajo e kishte mbështetur Donaldin në çdo fjalë të tij.

 

“Tani kthehemi në jetë reale, stresi, halle, detyrime, llogari, këtu ishim mirë, të na lenë dhe 3 muaj,” tha Luizi.

 

Donaldi: Të të them diçka, rri i qetë vëlla. Të dëgjova atë që the me Balinën vjet, që më mbështeste mua. Por të them që Balinën e ke mbështetëse të fortë jashtë