Monday, May 27

“Luizi do pendohet që do martohet me Kiarën kur të shohë që…”

Dje në “Ftesë në 5” u diskutua një nga lajmet më të lexuar të momentit, dasma e Kiarës dhe Luizit që pritet të ndodhë gjatë finales së Big Brother Vip Albania.

Mardiola e konsideroi një veprim të nxituar, duke shtuar se pas dasmës së parë për lojë dhe propozimit, një dasmë reale është e lodhshme.

“U bë martesa fiktive në kuadër të lojës, u bë propozimi për martesë dhe tani më duket pak e lodhshme. Ua uroj me shpirt, s’ dua të aludoj sa dhe si u dashuruan, por më duket e tepruar, ndoshta më duket si telenovelë indiane”, u shpreh ajo.

Edhe Eduart Deda e konsideroi një hap të nxituar, madje sipas tij Luizi kur të dalë do të pendohet pasi do të shohë gjithë famën që ka marrë dhe mund të “helmohet” nga fama.