Monday, May 27

“Finalja e BB VIP”/ Kristi dakord me Luizin për…

Efi Dhedhes renditi dy nga arritjet më të mëdha të jetës së saj, një prej të cilave është shpëtimi i jetës së dikujt, nga ana financiare dhe të jetë mbështetje po nga ana financiare për familjen e saj.

Luiz Ejlli  tha se arritja më e madhe në jetën e tij, ka qenë shpallja si finalist i këtij edicioni. Më pas tha edhe shkuarjen në Eurovision, por më e vështira ka qenë arritja në finale.

Edhe Krist Aliaj mendon si Luizi, duke e renditur arritjen në finale, si arritjen më të madhe të jetës së tij.

Nga ana tjetër, Dea Mishel tha se arritja më e madhe e saj ka qenë finalizimi i 5 viteve studime me sukses, ushtrimi i profesionit dhe pavarësia ekonomike.