Tuesday, May 21

“Nuk lejoj askënd të më ulë mua vlerat” / Efi përplaset me Luizin

Gjatë javës u komentua gjërë e gjatë shpallja e Efit finalist. Kjo e fundit spektaklin e shkuar, u shpall finalistja e dytë, gjë e cila nga një pjesë e mirë e banorëve nuk u prit edhe aq mirë.

Banorët komentuan edhe marrëdhënien mes Efit dhe Luizit gjatë këtyre ditëve, më saktë pas daljes së Kiarës.

Disa mendojnë se Efi ka frikë të përballet me Luizin, disa të tjerë thonë se ata duan të faktorizojnë njëri-tjetrin.

 

Fakti që dy u shpallën finalistë, ka bërë që dy banorët të përplasen gjatë javës.

Deamishel: Nuk më pëlqyen fare këto ofendimet e Luizit. Mendoj se Luizi ka një siguri ndaj Efit, ndaj e afron dhe e largon sa herë të dojë atë. Prisja që ato të bashkoheshin bashkë. Ai e pa që loja nuk i eci me Efin dhe filloi me ofendimet.

 

Luizi: Ti sot u bëre shoqe me Efin. Duke marrë parasysh atë që tha Zhaku, ti je e mençur dhe thu që përse nuk e mbaj pranë Efin që në fund të thoni atë shprehjen “Girl Poëer”.

 

Deamishel: Mua Efi më ka kërkuar falje.

 

Luizi: Unë vazhdoj lojën që kam patur dhe do jem Luizi që kam qenë. Me ty, pa ty, njësoj do jem deri në finale. Me llogaritë e tua, thua më mirë mike se armike.

 

Deamishel: I thua fjalët shumë shëmtuar. Ti më kërkon falje dhe më ofendon sërish.