Debate mes banorëve për finalistët, Luizi: Unë jam këtu prej Kiarës! Falë dashnisë…

Debate mes banorëve për finalistët, Luizi: Unë jam këtu prej Kiarës! Falë dashnisë…

Debatet nuk kanë munguar në shtëpinë e Big Brother, ndërsa ethet e finales jaën shtuar.

Në një debat të zhvilluar në oborr, Luizi iu thotë banorëve se ai ka arritur në finale, falë marrëdhënies së sinqertë që ai ka pas me Kiarën.

Luizi: Unë jam këtu prej Kiarës! Falë dashnisë që ka tregu për mu, dhe unë që kam tregu për të!

Shiko SHQIP IPTV
Big Brother VIP Lifestyle