Tuesday, June 18

“Burrë me manikyr”/ Jori ngacmon Kristin

Kristi dhe Jori nuk ndalojnë me skenat komike dhe ngacmimet mes tyre. Jori e ngacmon në lidhje me “merakun” e Kristit ndaj papastërtisë dhe nazet me ushqimin.

Pjesë nga biseda:

 

Kristi: S’jam burrë?

 

Jori: Po burrë me manikyr!

 

Kristi: Ça?

Jori: Kur bën “uh, che schifo”. Ik ore, ti duhet të hash nga toka!

 

Kristi: Po po të ngacmoj moj…

 

Jori: Po po, bën “ O zot, uhh, uhhh”, “Ah jo”! Na merre me dorë edhe haje!

 

Kristi: Sa vdes për mua ti…