Tuesday, June 18

Gjyshja e Kiarës ka dy fjalë për t’i thënë Luizit sapo të dalë nga BBV

Kiara ka shpërndarë së fundmi në rrjet gjyshen e saj teksa vlerësonte unazën që Luizi i bëri dhuratë.

Nëna Leta ka mbetur e habitur nga bukuria e unazës me diamente, ndërkohë që ka dhe dy fjalë për Luizin sapo të dalë nga shtëpia e BBV.

“Fjala e parë do i them: Të falenderojmë shumë, je djal i mirë, i sinqertë, i mrekullueshëm e bëre dhënine e unazës tamam si telenovelëe. Ça për të qarë më bëre, me duar në kokë kam qenë.”- ka thënë gjyshja e Kiarës.